iPhone / iPad kijelző csere

iPhone / iPad kijelző csere

Mik a kijelzők sérülésének leggyakoribb okai?

 

Szervizünk egyik leggyakrabban biztosított szolgáltatása, az iPhone vagy iPad kijelző csere, hiszen ez a készülék legsérülékenyebb eleme. Az újabb okostelefonokról, tabletekről általánosságban elmondható, hogy kijelzőik nem elég strapabíróak, mi több néhány modell esetében kifejezetten törékenyek. Ez sajnos kijelző védő üvegfólia felhelyezésével sem küszöbölhető ki teljesen. A kijelzők leggyakoribb sérülései közé tartozik az esésből fakadó repedés vagy összetörés, illetve a beázás. Szintén gyakori probléma a csíkok megjelenése, vagy az érintés érzékelésének hiánya. Hasonló meghibásodások miatt, egy átlagos munkanapunk során 20-30 iPhone kijelzőt is kicserélhetünk.

 

A fentiek mellett, akár az akkumulátor is okozhat kijelző sérülést. Egy akkumulátor általában két év átlagos használat alatt működik megfelelően, ezt követően a tulajdonosok rendellenes működést kezdhetnek tapasztalni. A készülék például egyre gyorsabban merülhet, gyakrabban melegedhet túl vagy a legváratlanabb pillanatokban kapcsolhat ki. Mi több, egy túlságosan is elhasználódott, vagy sérült akkumulátor jól láthatóan felpúposodhat. Ez a fajta meghibásodás, tűzveszélyessége mellett, folyamatos nyomás alá helyezi a telefon kijelzőjét, amely egy bizonyos idő elteltével eltörhet! Ha ilyen problémát tapasztalsz, ne halogasd sokáig a javítást! Szervizünkben vállaljuk iPhone és iPad készüléked akkumulátor cseréjét is, kedvező áron!

iPhone / iPad kijelző csere
Miért fontos a sérült kijelző cseréje?

 

A legnagyobb érv a mihamarabbi csere mellett az, hogy egy törött vagy elrepedt kijelző balesetveszélyes lehet. Ha egy ripityára tört kijelzőt próbálsz használni, könnyedén megvághatod az ujjaidat, telefonálás közben pedig az arcodat.

Amellett, hogy esztétikailag sem mutat jól, a sérült kijelzők akár használhatatlanná is tehetik a telefonodat, azzal, hogy nem érzékelik az érintéseket, vagy éppen az ujjlenyomatodat. Mindemellett, a repedésekkel, beázásokkal, csíkokkal teli képernyőn élvezhetetlenné válnak a multimédiás tartalmak.
Ha te is azok közé tartozol, akik gyakorta váltanak a legújabb iPhone vagy iPad modellekre, szintén fontos szempont lehet számodra, hogy 1-2 év elteltével mennyiért tudod majd eladni a régi készülékedet. A sérülésmentes modellekért súlyos tízezrekkel is többet kérhetsz, így mindenképpen megéri befektetned néhány javításba.

Miért válassz minket?

 

Az iPhone – Klinika budapesti szervizében mi magunk, tulajdonosok alkotjuk a vállalkozásunkat. Legfőbb célunk, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, így kizárólag precíz, minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Sikerünket bizonyítja, hogy több száz visszatérő ügyféllel rendelkezünk, akik bizalommal fordulnak hozzánk, bármely készülékükről is legyen szó.

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kellemetlen lehet, ha egy iPhone vagy iPad készülék órákon, vagy napokon át tartó nélkülözésére kényszerülünk, mi az iPhone – Klinikánál azonban a legtöbb meghibásodást maximum egy órán belül javítani tudjuk. Egy iPhone vagy iPad kijelző csere legfeljebb 30 percet vesz igénybe, így a helyszínen megvárható! Szervizünkben minden modellhez azonnal elérhető az adott alkatrész gyári és utángyártott minőségben egyaránt. Minőségtől függően, a cserélt kijelzőkre 6 illetve 12 hónap garanciát biztosítunk. Bár a javítások díja készülék típusonként eltérő, úgy alakítottuk ki őket, hogy ár-érték arányban tökéletesek legyenek ügyfeleink számára!

Üzletünkben tokok, fóliák, töltők, headsetek és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak. Várakozás közben válogass közöttük nyugodtan!

Hívás
Térkép