Rólunk

Üdvözlünk az iphone-klinika.hu oldalán!

Pár mondatban szeretnénk bemutatni szervizünk működését, illetve rávilágítani arra, hogy miért érdemes minket választani, ha meghibásodott iPhone készüléked…

 

Sikerünk titka az, hogy nálunk nincsenek alkalmazottak. Mi tulajdonosok alkotjuk a vállalkozásunkat, ezért elengedhetetlen számunkra, hogy ügyfeleink maximálisan meg legyenek elégedve velünk és precíz, minőségi munkát adjunk ki a kezünkből.

 

Manapság mindent a telefonon intézünk és bosszantó tud lenni ha órákra vagy napokra nélkülözni kell a készülékünket amíg megjavítják. Nálunk azonban a gyorsaság és a precizitás a legfontosabb szempont, így a legtöbb meghibásodást 1 órán belül javítani tudjuk és ügyfeleink kényelmes kanapénkon ülve meg is várhatják amíg elkészül telefonjuk.

Fontos számunkra, hogy a hozzánk betérő ügyfelek ne csak egy átlagos szervizt lássanak bennünk. Nem akarunk feledésbe merülni ügyfeleink szemében, ezért törekszünk arra, hogy legközelebb is minket válasszanak, ha javításra szorulna készülékük. Büszkén mondhatjuk, hogy eddig működik ez a filozófiánk és több száz visszajáró ügyfelünk van, akik bizalommal fordulnak újra és újra hozzánk, ha javításról van szó.


Ez annak köszönhető, hogy kedvesek vagyunk, nem „verünk” át senkit, odafigyelünk ügyfeleinkre és igyekszünk kielégíteni minden igényüket.

 

Amennyiben garanciális javításról van szó, azt gördülékenyen kezeljük és azonnal cseréljük a hibás alkatrészt.

Alkatrész beszerzés

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, ezért gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, amikre hosszú garanciát biztosítunk.


Beszállítóink olyan magyarországi nagykereskedelmek, akikkel sikeresen dolgozunk együtt már több éve, így ha garanciális probléma lenne, akkor azt azonnal meg tudjuk oldani úgy, hogy az ügyfélnek ne kelljen várnia.

Nem csak iPhone…

Mivel a piacon fele-fele arányban vannak iOS és Android rendszerű készülékek, ezért szükségesnek tartjuk, hogy minden felhasználónak segítséget tudjunk nyújtani készüléke meghibásodása esetén.


Így hát foglalkozunk Xiaomi/HUAWEI és más egyéb készülékek teljeskörű javításával is.

 

További szerviz oldalainkat itt találod:
https://huaweiszereles.hu
https://xiaomiszereles.hu

Elégedettség

Mint ahogy már fentebb írtuk, a legfontosabb számunkra Ügyfeleink elégedettsége. Célunk, hogy megmutassuk a kételkedőknek azt, hogy szerviz és szerviz között mekkora különbségek vannak mind hozzáállásban, mind szakmailag. A Google találati listán az elsők között vagyunk, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy Ügyfeleink elégedetlenek legyenek, így törekszünk arra, hogy a legjobbak legyünk a piacon.

 

Köszönjük, hogy végig olvastad a bemutatónkat, amennyiben elnyerte a szimpátiádat, látogass meg minket. Ígérjük, nem okozunk csalódást…

Hívás
Térkép