iPad szerviz

Válaszd ki a készüléked típusát!

Sokat használod iPad-ed a munka, iskola miatt vagy a szabadidődben? Már nem olyan, mint új korában? Ugye nem halogatod a szervizelését? Hozd el szervizünkbe, hogy újra megfelelően működjön, és előzd meg az új problémák kialakulását!

 

Úgy, mint az iPhone-nál az iPad esetében is az egyik leggyakrabban cserélt alkatrész a kijelző. A kijelző egyszerűen megsérülhet, hiszen elég csak egy óvatlan mozdulat és készülékünk a földön köthet ki vagy beüthetjük valahova, ennek következtében könnyen megrepedhet vagy betörhet. A kijelzőn kívül érintőcserét is végzünk bizonyos típusoknál, ha arra van igény.

 

Ha iPad-od akkumulátora gyorsan merül, túlmelegszik a készülék vagy véletlenszerűen ki- és bekapcsol, akkor már szükséges az akkumulátor csere. Ezeken kívül fel is púposodhat, emiatt megnyomhatja a kijelzőt, ami ennek következtében megrepedhet vagy betörhet.

 

A töltőcsatlakozó vagy dock csatlakozó nagyon gyorsan tönkre mehet mindennapi használata miatt. Ennek cseréje akkor esedékes, ha készüléked nehezen töltődik, csak egy pozícióban töltődik, vagy egyáltalán nem vesz fel áramot.

 

A hangszóró meghibásodásának okozója a por és különböző szennyeződések. Ezek eltömítik a hangszórókat, ezáltal recsegve, halkan vagy egyáltalán nem halljuk a lejátszott hangot. Hozd el hozzánk iPad-ed szervizelésre, ha tapasztaltad valamelyik problémát, és javítás után olyan lesz, mintha új lenne.

 

Készüléked kamerája biztosan meghibásodott, ha nem fókuszál, homályos vagy foltos képeket készít. A hátlapi kamera még könnyebben sérülhet meg, mert nagyon érzékeny. Egy rossz mozdulat vagy leesés következtében megrepedhet vagy be is törhet a lencse. Ennek az alkatrésznek a cseréje sem okoz gondot számunkra, hiszen 30 perc alatt elvégezzük, ráadásul gyári alkatrésszel.

 

Ezek mellett keressetek minket bizalommal, ha karbantartás, tisztítás, szoftverfrissítés vagy adatmentés lenne az igény. Az iPad szervizelését a legtöbb esetben kényelmes kanapénkon megvárhatjátok, hiszen túlnyomórészt a javítást maximum 1 óra alatt elvégezzük. Árainkat ár-érték arányban alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek megérje minket választani.
Hívás
Térkép