Adatmentés, szoftverfrissítés

Adatmentés, szoftverfrissítés

iPad, iPhone adatmentés

 

Megsérült készülékedről szeretnéd lementeni az adatokat? Vagy új iPad-et, iPhone-t vásároltál, és a korábbi eszközről kellene átvinni az adatokat az újra? Keress minket nyugodtan, sok éves tapasztalatunk van iPhone adatmentés terén is. Találkoztunk már több ezer sérült, törött, beázott készülékekkel.

Az adatmentési folyamat akár meg is várható helyben, legtöbbször 1 óra alatt elkészülünk a munkával, de az áttöltendő adat mennyisége is befolyásolja a szükséges munkaidőt. Háztól-házig szolgáltatásunk is igénybe vehető iPhone adatmentéshez ugyanúgy, mint szervizelést igénylő feladatokhoz. Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, ezért mindent megteszünk: lelkiismeretesen és gyorsan dolgozunk.

Célunk, hogy ügyfeleink visszatérjenek hozzánk, és jó szívvel ajánlják szolgáltatásunkat másoknak is, akár iPhone adatmentésről, kameracseréről, akkumulátor- vagy kijelzőcseréről legyen szó.

iPhone szerviz Budapest - iPhone XR
iPad, iPhone szoftverfrissítés

 

Ha bizonytalan vagy, szakértőre bíznád készüléked: iPad, iPhone szoftverfrissítését, fordulj hozzánk! Ha már próbáltad iPhone-od, iPadod frissítését, de elakadtál vele, esetleg hibaüzenetet kaptál a folyamat során, akkor is válassz minket.

Abban az esetben is tudunk segíteni, ha megszakítottad a folyamatot, vagy magától megszakadt, netán kikapcsolt a készülék a frissítés alatt, és nem sikerül újraindítani. Lehetséges, hogy nincs elég tárhely a készüléken, és el kell távolítani (ideiglenesen) róla alkalmazásokat. Az is elképzelhető, hogy más miatt akadt meg a frissítés – ebben az esetben is tudunk segíteni ügyfeleinknek.

Az iPhone, iPad szoftverfrissítés előtt minden alkalommal biztonsági mentést készítünk (számítógépre és / vagy felhőbe). Ha esetleg manuálisan is kellene frissíteni a készüléken alkalmazásokat a szoftverfrissítés során, abban is szívesen segítünk.

Keress minket akkor is, ha valamilyen eszközzel (pl. Apple Watch-csal) szeretnéd összekapcsolni az iPhone-odat, és esetleg nem sikerül.

Hívás
Térkép