Kamera csere

iPad, iPhone kamera csere

Mikor érdemes kamerát cseréltetni?

 

Az iPhone készülékek egyik legnagyobb előnye más gyártók termékeivel szemben, hogy kiváló kameráiknak köszönhetően gyönyörű képeket készíthetnek velük tulajdonosaik. Azonban, mint bármely okostelefon bármely alkatrészével, a kamerával kapcsolatban is felmerülhetnek olyan problémák, melyekre kizárólag az iPhone kamera csere jelenthet megoldást.

 

A készített képek homályossága arra utalhat, hogy a kamera nem képes fókuszálni. Az iPhone kamera javítás egy egyszerű otthoni módszere lehet a lencse megtisztítása, hiszen a fókusz probléma oka szennyeződés is lehet. A szoftveres jellegű gondokat szerencsésebb esetben egy újraindítással kiküszöbölhetjük. Amennyiben ez sem segít, mielőtt szervizünkbe hoznád készülékedet, az alkalmazás frissítése, vagy a gyorsítótár ürítése is ajánlott. Amennyiben ezek sem oldják meg a problémát, számodra a megoldást valóban egy iPhone előlapi vagy hátlapi kamera csere jelenti. Szintén egyértelmű az iPad vagy iPhone kamera lencse csere szükségessége, amennyiben az alkatrészen karcok jelennek meg. Ez nagymértékben leronthatja a készülő képek, videók minőségét, így nem érdemes sokáig halogatni.

 

Mindezek mellett gyakori probléma lehet a sötét kamera kép, vagy ha sok apró homályos folt jelenik meg a felvételen. A foltos kamera kép beázásra, beégésre, vagy esés következtében elszenvedett sérülésekre is utalhat. Ezekben az esetekben sajnos az iPad vagy iPhone kamera javítás nem oldható meg egy egyszerű tisztítással vagy újraindítással. Amennyiben a fentiekhez hasonló rendellenes működést tapasztalsz, mindenképpen érdemes felkeresned szervizünket, hogy elejét vehessük a probléma súlyosbodásának. Műhelyünkben vállalunk iPhone előlapi/hátlapi kamera cserét, iPhone kamera lencse cserét vagy iPad kamera javítást is. A szolgáltatás árai készülékenként eltérőek, ezekről alább, a megfelelő típus kiválasztásával kaphatsz bővebb tájékoztatást.

iPhone / iPad kamera csere
Miért érdemes minket választanod?

 

Számunkra ügyfeleink maximális megelégedésének biztosítása a legfontosabb, így az iPad, illetve iPhone előlapi/hátlapi kamera csere nálunk kizárólag gyári alkatrészekkel történik, melyeknek köszönhetően a készülékek eredeti kiváló fotózási képessége maradéktalanul megőrizhető.

A javítás mindössze 30 percet vesz igénybe, így nem kell hosszú órákig, napokig nélkülöznöd a mobilodat. Hogy gyorsabban teljen az idő, várakozás közben nyugodtan nézz szét széles tok, fólia, töltő, headset és egyéb kiegészítő választékunkban!

Hívás
Térkép