iPhone akkumulátor csere

iPhone akkumulátor csere

Mely problémák esetén érdemes akkumulátort cserélni?

 

A kijelző cserék után legtöbbször végzett szolgáltatásunk, az iPhone akkumulátor csere. Átlagos használat mellett, egy mobiltelefon akkumulátora körülbelül két évig működik megfelelően, ezt követően azonban a tulajdonosok számos rendellenesség megjelenését tapasztalhatják.

 

Az iPhone akkumulátor csere esedékességének leggyakoribb jele a telefon gyors merülése és/vagy túlmelegedése, ezek azonban a legkevésbé frusztráló problémák közé tartoznak. A nem megfelelően funkcionáló akkumulátor miatt a telefon egyszerűen ki is kapcsolhat. Ez a hiba legtöbbször a téli, hideg időjárás, illetve több alkalmazás egyidejű, vagy egy-egy komolyabb játék program futtatása, azaz a rendszer túlterhelése esetén is jelentkezhet. Egyes készülékek akár akkor is kikapcsolhatnak, amikor akkumulátoruk elér egy olyan lemerültségi szintet (pl. 60%), amellyel még több órán át működőképesnek kellene maradniuk.
A fentiek mellett szintén gyakran jelentkező meghibásodás, hogy a mobiltelefont nem lehet tölteni, vagy kizárólag töltőről képes funkcionálni. A tölthetetlenségből azonban nem következik feltétlenül, hogy az akkumulátor a ludas. A probléma pontos okát csak bevizsgálás után tudjuk meghatározni, de ügyfeleinknek nincs okuk az aggodalomra! Szervizünkben vállaljuk iPhone és iPad készülékek töltő- vagy dock csatlakozató cseréjét is.

 

Bármely akkumulátor problémára utaló meghibásodást is tapasztalod, a javítást nem érdemes sokáig halogatni. Egy túlságosan elhasználódott, vagy sérült akkumulátor legtöbbször elkezd felpúposodni. Ez szélsőséges esetekben akár tűzveszélyes is lehet, de telefonod kijelzőjét mindenképpen felnyomja, ami miatt az el is törhet. Amennyiben ez bekövetkezne, szervizünkben iPhone vagy iPad készüléked kijelzőjének cseréjét is vállaljuk.

iPhone akkumulátor csere
Miért válassz minket?

 

Az iPhone – Klinika budapesti szervizében nincsenek alkalmazottak, mi tulajdonosok alkotjuk a munkaerőt. Legfőbb célunk megrendelőink maximális megelégedésének biztosítása, így kizárólag precíz, minőségi munkát adunk ki a kezünkből. Sikerünk bizonyítéka több száz visszatérő ügyfelünk, akik bizalommal fordulnak hozzánk, bármely készülékükről is legyen szó.

 

Tisztában vagyunk vele, hogy mennyire kellemetlen lehet, ha órákig vagy akár napokig nélkülöznünk kell iPhone vagy iPad készülékünket, mi az iPhone – Klinikánál azonban a legtöbb meghibásodást maximum egy órán belül javítani tudjuk. Egy iPhone akkumulátor csere alig 10 percet vesz igénybe, így helyben megvárható! Munkánk során a legfontosabb szempont a minőség, így kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk, amelyekre hosszú garanciát is biztosítunk.

Üzletünkben tokok, fóliák, töltők, headsetek és egyéb kiegészítők is megtalálhatók. Várakozás közben válogass közöttük nyugodtan!

Hívás
Térkép