Huawei P széria szerviz

Válaszd ki, hogy milyen javításra van szükséged!

KIJELZŐ CSERE
AKKUMULÁTOR CSERE
HÁTLAP CSERE
TÖLTŐCSATLAKOZÓ CSERE
CSENGŐHANGSZÓRÓ CSERE
BESZÉDHANGSZÓRÓ CSERE
HÁTLAPI KAMERA CSERE
ELŐLAPI KAMERA CSERE
KAMERA LENCSE CSERE
MIKROFON CSERE
SZOFTVERES JAVÍTÁSOK
szoftver
BEÁZOTT KÉSZÜLÉKEK TISZTÍTÁSA
BEÁZÁS
Te is szereted, ha Huawei készüléked mindig kifogástalan állapotban van? Ha azt szeretnéd, hogy mobiltelefonodnak hosszú életútja legyen, és ne okozzon egy kis probléma még nagyobbat, akkor ne halogasd Huawei-ed szervizelését!

 

Szervizszolgáltatásaink között az egyik leggyakoribb tevékenység a kijelző csere, hiszen az ez egyik legsérülékenyebb elem a telefonon. Ezt a műveletet akár azonnal is el tudjuk végezni, hiszen maximum 30 percet vesz igénybe. A javítás gyári és utángyártott kijelzőkkel is megoldható. A garancia 6 és 12 hónap is lehet, ez a kijelző minőségétől függ.

 

A másik leggyakoribb alkatrész, ami meghibásodik az akkumulátor. Egy átlagos akkumulátor 2-3 évig működik megfelelően. Ezután teljesítménye elkezd romlani, a készülék túlmelegszik és ki-be kapcsolgatások is előfordulhatnak. Ennek a kicserélése alig 10 percet vesz igénybe.

 

A leggyakrabban használt alkatrész minden készülék esetében a töltőcsatlakozó vagy a dock csatlakozó. Ezeket mindennap használjuk, sőt van, hogy naponta többször. Egyes iPhone modelleknél kivették a jack dugót, emiatt a fülhallgatót is ezen keresztül kell csatlakoztatni. Gyári alkatrésszel ez a javítás sem vesz igénybe több időt, mint 30 perc.

 

Bizonyos Huawei típusoknál a hátlap már nem fémből készül, hanem üvegből. Emiatt sokkal könnyebben sérül meg készülékünk. A készülékház cseréje akkor szükséges, ha az üvegen kívül a fém keret is megsérült. Ezt a cserét kizárólag gyári alkatrésszel végezzük, ami maximum 2 óra alatt elvégezhető.

 

A hangszórók esetében a meghibásodást leggyakrabban valamilyen szennyeződés vagy por okozza, ami bele kerül. A készüléken 2 hangszóró található, egy a beszédhez, amin telefonálás közben halljuk a másik felet, és egy csengőhangszóró, amin a zenék, videók hangját hallhatjuk. A meghibásodás leginkább az előbbi esetében szokott előfordulni, aminek következtében recsegve halljuk a telefon másik oldalán lévőt. A javítás 20 perc alatt elvégezhető.

 

A kamerának a cseréje akkor lehet esedékes, ha az már nem képes fókuszálni, sötét képet készít vagy, ha a képen homályos foltok lelhetőek fel. A javítási időt akár meg is várhatod, hiszen 30 perc alatt kész van.

 

A hátlapi kamera lencséje nagyon könnyedén megsérülhet érzékenységének köszönhetően. Egy kisebb ütés vagy esés következtében már megrepedhet, ennek pedig homályos, foltos kép lesz az eredménye. Az ilyen esetekre is fel vagyunk készülve, így a javítási folyamat 20 perc alatt lezajlik.
Hívás
Térkép